BIOsmooth

BIOsmooth

Vai Tev ir jācīnās ar negludiem matiem un meklē efektīvu risinājumu, tad mūsu produktu klāsts ir tieši tas, kas Tev nepieciešams! Mēs piedāvājam pārsteidzošu matu kopšanas līdzekli - BIOsmooth shampoo, kas bagātināts ar augu izcelsmes aminoskābēm un dabiskajām organiskajām sastāvdaļām.

Mūsu šampūns ir ideāli piemērots visiem matu tipiem, un tam ir spēcīga antioksidantu iedarbība, kas aizsargā matus no brīvo radikāļu kaitīgās ietekmes. Tas arī nodrošina mitrināšanu un vitalitāti, padarot Tavus matus veselīgus, spīdīgus un zīdainus.

 Šī maska ir bagātināta ar aminoskābēm un dabīgajām organiskajām sastāvdaļām, kas nodrošina papildus aprūpi pēc nogludinošās procedūras un piemērojas visiem matu tipiem. Ar neizskalojamo formulu, šī maska palīdz matiem būt mitrinātiem, atjaunotiem un aizsargātiem pret matu lūšanu. Ieveidojot matus, tie kļūst viegli pārvaldāmi, un novērš matu elektrizēšanos.

Kondicionieris ir bagātināts ar augu izcelsmes aminoskābēm un dabiskajām organiskajām sastāvdaļām, kas nodrošina mūsu kondicioniera antioksidantu, atjaunojošu un mitrinošu iedarbību. Tas ir piemērots visiem matu tipiem un ideāli piemērots kā papildus aprūpe pēc matu nogludinošās procedūras.

Šis kondicionieris nodrošina, ka Tavi mati atjauno savas dabiskās īpašības, un rezultāts ir taisni, mīksti, mitrināti un spīdīgi mati. Tas ir perfekts veids, kā iegūt savus sapņu matus, bez liekiem pūliņiem.

BioSmooth kondicionieris satur tikai dabīgas un organiskas sastāvdaļas.

 

Back to blog